VERKOOPMEDEWERKER (m/v)        (16-24 uur) Singel/ Van Baerlestraat te Amsterdam

Voor onze nieuw te openen (maart 2020) Floris van Bommel Brandstore aan de Singel/ Van Baerlestraat, zijn we op zoek naar meerdere Verkoopmedewerkers.


HULPKRACHT (m/v)                             (8 uur) Singel/ Van Baerlestraat        te Amsterdam

Voor onze nieuw te openen (maart 2020) Floris van Bommel Brandstore aan de Singel/ Van Baerlestraat, zijn we op zoek naar meerdere Hulpkrachten.


ASSISTANT STOREMANAGER (m/v)
(32-38 uur) Bataviaplein te Bataviastad

Een uitdagende functie als Assistant Storemanager bij onze Outlet Store te Bataviastad/Lelystad. Klik verder voor meer info.

HULPKRACHT (m/v) (8 uur) Bataviaplein te Bataviastad 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Onze Outlet Store te Bataviastad/Lelystad is op zoek! Klik verder voor meer info.

STOREMANAGER (m/v)
(38 uur) Bataviaplein te Bataviastad

Een uitdagende functie als Storemanager bij onze Outletstore te Bataviastad/ Lelystad. Klik verder voor alle info over deze te gekke functie.


VERKOOPMEDEWERKER (m/v)
(32 uur) Choorstraat te Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Verkoopmedewerker? Onze Floris van Bommel Brandstore in Utrecht is hard op zoek. Klik verder voor meer info.

VERKOOPMEDEWERKER (m/v)
(15-20 uur) Choorstraat te Utrecht

Ben jij op zoek naar een (bij)leuke baan als Verkoopmedewerker? Onze Floris van Bommel Brandstore in Utrecht is hard op zoek. Klik verder voor meer info.

VERKOOPMEDEWERKER (m/v)              (20 uur) Huidevettersstraat te Antwerpen

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Verkoopmedewerker? Onze Floris van Bommel Brandstore in Antwerpen is hard op zoek. Klik verder voor meer info.

HULPKRACHT (m/v) (4 uur) Zuidzandstraat te Brugge

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als Hulpkracht? Onze Floris van Bommel Brandstore in Antwerpen is hard op zoek. Klik verder voor meer info.