Bijbaan verkoopadviseur - 8 uur per week

Floris van Bommel Brandstore - Nieuwe Emmasingel, Eindhoven

Als verkoopadviseur ben je het visitekaartje van onze winkel en heb je het eerste contact met de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten vanuit jouw productkennis steeds van het beste advies binnen onze brede collectie. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale winkelpresentatie en zorg je dat ons magazijn er altijd netjes en opgeruimd uit ziet.

Jouw plezier in het werk straalt uit naar onze klanten en je bent een perfecte aanvulling op ons verkoopteam. We helpen je met het opbouwen van productkennis door training on the job. Je bent van nature servicegericht en klantvriendelijkheid. Ten slotte heb je passie voor schoenen, ben je flexibel en representatief.

Wat bieden we jou:

  • Marktconform salaris op basis van de cao Retail Non-Food
  • Bonussysteem o.b.v. verkoopresultaat
  • Één draagpaar schoenen per seizoen

Solliciteer snel via onderstaande button of kom langs in onze winkel.

Meer informatie:
Schoenenfabrikant van Bommel produceert al sinds 1734 luxe dames- en herenschoenen. Creatief directeur Floris van Bommel is de 9e generatie schoenmaker in de Van Bommel familie. Naast de modieuze Floris van Bommel collectie voeren wij ook het eeuwenoude, klassieke herenmerk Van Bommel.

Schoenfabriek van Bommel is een Nederlands familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben in hun functie veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de 12 eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.