MAGAZIJNMEDEWERKER (m/v) (24-40 uur)

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel - Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Functie:
Het betreft een veelzijdige functie in een groeiende organisatie. In deze functie zorg je ervoor dat inkomende goederen tijdig en correct worden weggezet in het magazijn. Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat dagelijks honderden pakketjes worden verzonden naar onze klanten. Jij zorgt samen met je collega's voor het verzendklaar maken van de online bestellingen.
Daarnaast zorg je voor het verwerken van de retourzendingen.  

Je werkdagen zijn van 09.00 tot 17.30.
Daarnaast werken we met een variabel rooster waarin je 1 week per maand van 10.30 tot 19.00 werkt.

Wie zoeken we:

  • Je bent enthousiast en gestructureerd
  • Je houdt van aanpakken, bent fysiek bezig en blijft altijd in beweging
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
     

Wat bieden wij:
We bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband), eindejaarsuitkering, winstdeling, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding woon/werk. Buiten dat, bieden we jou vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Interesse?
Solliciteer dan via de onderstaande button, graag voorzien van een motivatie en een CV.