CRO Specialist (32-40 uur)

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel - Moergestel

Schoenfabriek van Bommel maakt sinds 1734 luxe heren- en damesschoenen. Creatief directeur Floris van Bommel is de 9e generatie schoenmaker binnen de Van Bommel familie. Naast het modieuze merk Floris van Bommel voert Schoenfabriek van Bommel ook het eeuwenoude klassieke herenmerk ‘Van Bommel’.

Functie:
Als CRO Specialist ben je werkzaam in het e-commerce team van Floris van Bommel. Binnen het team ben jij de specialist voor CRO, SEO en e-mail marketing. Op basis van gedegen analyses zorg je voor optimale campagnes. In samenwerking met je e-commerce collega’s en externe bureaus realiseer je de totale online marketing voor Nederland, België en Duitsland. De lijntjes in het team en binnen de organisatie zijn kort en de ruimte voor eigen inbreng is groot.

Taken:

  • CRO- en SEO strategie ontwikkelen en uitvoeren;
  • Analyseren en pragmatisch vertalen van data naar concrete oplossingen en optimalisaties, hierbij maak je gebruik van Google Analytics, Salesforce Marketing- en Commerce Cloud.
  • Optimaliseren van gepersonaliseerde (e-mail) marketing met behulp van Salesforce Marketing Cloud en A/B testen;
  • Samen met je online- en performance marketing collega’s werk je aan een optimale online marketing aanpak;

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de e-commerce/online marketing ervaring met Salesforce Marketing Cloud is een pré;
  • Goede kennis van en technisch inzicht in e-commerce systemen;
  • Analytisch, commercieel, initiatiefrijk;
  • Woonachtig in de regio.

Werkomgeving:

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Sollicitaties:

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je onderdeel uitmaken van ons mooie bedrijf? Stuur dan je motivatie en CV. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR: 013-5136900