Grafisch Vormgever - 40 uur

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel - Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

De functie:

 • Grafisch ontwerp: samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor al het grafische design.
  Je ontwerpt; instore-campagnes, seizoens-campagnes, folders, verpakkingen, business-to-bussiness tools etc.
  Je begeleidt vanuit Van Bommel de productie en keurt proefdrukken goed.
  In samenwerking met de e-commerce afdeling, ontwerp je online banners, contentpagina’s, newsletters en social content.
 • Conceptmatig denken: Bij het ontwerpwerk wordt grote waarde gehecht aan jouw persoonlijke communicatieve inzichten. Hoe verwerk je een grote hoeveelheid informatie rondom een project tot slimme, compacte communicatie.
  Wat is de storyline? Wie bereik je, op welk moment, op welke plaats, hoe trek je de aandacht, wat is de kernboodschap, wat zijn sub-boodschappen, waarom, etc.
 • Project begeleiding: Je begeleidt op gestructureerde wijze de projecten waaraan je werkt. Je administreert en agendeert de projecten en onderhoudt contacten met producenten, toeleveranciers, samenwerkingspartners, interne partijen en alle overige stakeholders.
 • Creatieve inbreng: Wij verwachten hoogstaand, origineel, slim en creatief werk. Er is ruimte en tijd voor oriëntatie en inspiratie, er is budget om gespecialiseerde externe partijen te betrekken bij je projecten.
 • Structuur: Creatief werk en verschillende, door elkaar lopende, projecten kunnen snel heel onoverzichtelijk worden. Het is een vereiste dat je gestructureerd denkt en werkt en te allen tijd het overzicht behoudt.

De afdeling:

De afdeling ‘communicatie en promotie’ is een zeer dynamische afdeling met de kenmerken van een intern reclamebureau.
Het overgrote deel van alle communicatie middelen, acties, projecten, displays, campagnes etc. wordt in eigen huis bedacht en uitgewerkt, zonder tussenkomst van externen. De afdeling bestaat naast deze nieuwe functie uit een hoofd van de afdeling, drie grafisch vormgevers en een allround marketing medewerker.
Eindverantwoordelijke voor het creatieve werk is de creatief directeur (Floris van Bommel).

Profiel:

 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding op grafisch ontwerp gebied is zeer gewenst. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis aan affiniteit met de Fashion branch.
 • Je beschikt over ruime kennis van en ervaring met: InDesign, Photoshop, Illustrator, Aftereffects, Premiere en het MS-office pakket. 
 • Relevante werkervaring is een pre, maar geen must.
 • Goede kennis van het Engels in woord en geschrift is vereist. Duits is een pré.
 • Affiniteit met fotografie is een pré.

Wat bieden wij:

We bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband), eindejaarsuitkering, winstdeling, pensioenregeling en een prima reiskostenvergoeding woon/werk.
Buiten dat, bieden we jou vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Interesse?

Solliciteer dan via de onderstaande button, graag voorzien van een uitgebreide motivatie en een CV.
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR (013-513.69.00).