HR Assistent - 32-40 uur

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel, Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Als HR-assistent ben je onderdeel van het HR team. Binnen het team heb je een operationele rol en ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers. Je adviseert medewerkers over diverse HR vragen van arbeidsvoorwaarden tot het HR systeem en van indiensttreding tot aan pensioen. Je hebt contact met de buitenlandse winkels en de bijbehorende administratiekantoren. Je werkt dagelijks in ons Afas personeelsinformatiesysteem om werkzaamheden rond de personeelsadministratie uit te voeren. Samen met je HR collega’s zorg je voor een continue verbetering van de HR processen en systemen.

Wij zorgen voor o.a. een goede pensioenregeling, winstdeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering VGZ) en een uitdagende en gezellige werkomgeving.

Profiel:

  • afgeronde HBO bachelor opleiding;
  • ervaring met buitenlandse bedrijven is een pré (Duitsland en België);
  • minimaal 3 jaar relevante ervaring;
  • uitgebreide kennis van HR wet- en regelgeving;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • proactief, doelgericht, accuraat, integer, communicatief vaardig;
  • woonachtig in de regio, standplaats Moergestel.

Interesse?

Solliciteer dan via de onderstaande button, graag voorzien van een uitgebreide motivatie en een CV. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR (013-513.69.00).