Medewerker Magazijn (28- 40 uur)

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel - Oisterwijkseweg, Moergestel

In 1734 werden de eerste van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Wie zijn wij?

Jarenlange traditie en moderne vooruitgang gaan hier hand in hand. Klasse, kwaliteit, stijl, met een eigen twist kenmerken ons bedrijf. Als laatste schoenfabriek in Nederland, met eigen Internationale Brandstores in heren en damesschoenen zijn wij marktleider in het hoog-segment. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijntjes, betrokkenheid en zelfstandigheid.

Functie:

Wil jij (fulltime) aan de slag in een actieve functie waar jij jouw passie voor logistiek kwijt kan?
De functie Medewerker Magazijn is een afwisselende functie, we kennen binnen het magazijn verschillende subteams. Inkomende goederen uitpakken, orders picken, orders inpakken en versturen en refurbish. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er dagelijks honderden pakketten weg gaan.

Je werkdagen zijn van 09.00 tot 17.30. Daarnaast werken we met een variabel rooster waarin je 1 week per maand van 10.30 tot 19.00 werkt.

Wie zoeken we:

  • Enthousiaste gestructureerde medewerkers
  • Je houdt van aanpakken, bent fysiek bezig en blijft altijd in beweging
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken

Wat bieden wij:

We bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband), eindejaarsuitkering, winstdeling, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding woon/werk. Buiten dat, bieden we jou vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Interesse?
Solliciteer dan via de onderstaande button, graag voorzien van een motivatie en een CV.
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR (013-513.69.00).