Online Performance Marketeer (32 - 40 uur)

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel - Moergestel

Schoenfabriek van Bommel maakt sinds 1734 luxe heren- en damesschoenen. Creatief directeur Floris van Bommel is de 9e generatie schoenmaker binnen de Van Bommel familie. Naast het modieuze merk Floris van Bommel voert Schoenfabriek van Bommel ook het eeuwenoude klassieke herenmerk ‘Van Bommel’.

Functie:

Als Online Performance Marketeer ben je werkzaam in het e-commerce team van Floris van Bommel. Binnen het team ben jij de specialist voor Social Ads, Display/SEA en Google Analytics. Op basis van gedegen analyses zorg je voor optimale campagnes. In samenwerking met je e-commerce collega’s en externe bureaus realiseer je de totale online marketing voor Nederland, België en Duitsland. De lijntjes in het team en binnen de organisatie zijn kort en de ruimte voor eigen inbreng is groot.

Taken:

  • Verantwoordelijk voor alle Nederlandse digitale leads en advertising op tactisch en operationeel niveau waarbij de nadruk ligt op SEA, Social Advertising en Display;
  • Begeleiden van performance marketing bureaus in België en Duitsland en partners zoals Google, je werkt samen aan een optimale performance en bewaakt de merkwaarden en -beleving;
  • KPI rapportage aan de e-commerce manager (conversie, ROAS/CPO, nieuwsbrief leads etc.);
  • Analyseren en pragmatisch vertalen van data naar concrete oplossingen en optimalisaties, hierbij maak je gebruik van Google Analytics en een customer journey analytics tool.
  • Campagne planning; in samenwerking met de marketing afdeling zorgdragen voor juiste en complete aansluiting van campagnes bij de verschillende customer journeys.

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de e-commerce/online marketing;
  • Kennis van platformen als Google Ads, Google Analytics, Facebook Business en Channable;
  • Analytisch, commercieel, initiatiefrijk;
  • Woonachtig in de regio.

Werkomgeving:

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Sollicitaties:

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je onderdeel uitmaken van ons mooie bedrijf? Stuur dan je motivatie en CV. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR: 013-5136900, jobs@vanbommel.nl.