Receptioniste (22,5 uur verdeeld over 5 dagen)

Wed. J.P. Schoenfabriek van Bommel, Oisterwijkseweg te Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

 

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

 

Functie:

Je bent een representatieve en professionele gastvrouw met een vriendelijke, open uitstraling. Met jouw dienstverlenende, klantvriendelijke instelling ben je een belangrijk aanspreekpunt voor gasten en medewerkers. Je kunt moeiteloos schakelen tussen diverse werkzaamheden, je bent een kei in multitasking, een echte teamspeler.

 

Taken:

In deze afwisselende functie als receptioniste maak jij, samen met je collega receptioniste het verschil tijdens de ontvangst van onze gasten. Als receptioniste ben je het gezicht en de stem van ons bedrijf. Jij bent diegene die elke dag onze gasten met een glimlach welkom heet en hebt het talent om binnenkomend telefoonverkeer vriendelijk en professioneel af te handelen; je bent hiermee het visitekaartje van de organisatie.

De werkzaamheden houden onder andere in:

- telefoon aannemen, doorverbinden naar de juiste persoon en indien mogelijk het direct afhandelen van het vraagstuk;

- ontvangen van onze gasten en de begeleiding verder naar de betreffende contactpersoon.

- zorg dragen voor het intern verspreiden van de post evenals het extern versturen van poststukken. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van postbenodigdheden, correspondentie- en kantoormaterialen. - is het rustiger dan ondersteun je met lichte administratieve taken o.a. de afdeling Promotie & Communicatie, HR en onze Directie Assistente;

 

Profiel:

 

- MBO werk- en denkniveau, aangevuld met recente werkervaring in een soortgelijke functie; 

- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in het Engels en Duits kun je je goed uitdrukken; 

- goede beheersing van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel); 

- representatief, beleefd, zelfstandigheid, kritisch, accuraat en oplossingsgericht zijn termen die jou omschrijven; 

- omdat het een duo rol betreft, is flexibiliteit gewenst. Je werkt 22,5 uur verdeeld over 5 dagen; 

- woonachtig in de directe omgeving van Moergestel (25 km).

 

Herken jij jezelf in dit verhaal en wil jij onderdeel uitmaken van ons mooie merk? Dan maken we heel graag kennis. Door middel van de onderstaande button nodigen wij je uit om te solliciteren, graag voorzien van een uitgebreide motivatie en een CV.