Supply Chain Manager - Fulltime

Schoenfabriek Wed. J.P. Van Bommel, Moergestel

In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt. Op dit moment zijn Reynier, Pepijn en Floris van Bommel de 9e generatie Van Bommels die leiding geven aan het familiebedrijf. De filosofie is altijd hetzelfde gebleven: mooie kwaliteitsschoenen maken en verkopen.

Schoenfabriek van Bommel is een Brabants familiebedrijf. We zijn ingericht als platte organisatie met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben binnen hun functieprofiel veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor groei en zelfontplooiing. Alle bedrijfsprocessen, van design tot magazijnbeheer en van export tot het runnen van de webshop en de eigen internationale brandstores worden in eigen huis uitgevoerd. Deze grote diversiteit aan werkzaamheden en vakgebieden zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Ons product is traditioneel, onze manier van werken niet.

Als Supply Chain Manager bouw je verder aan de reeds uitgezette strategie en visie. Dit onderbouw je door processen stevig te verankeren in de operatie. Je denkt aan verdere optimalisatie en standaardisatie binnen de complete Supply Chain.
Door nauwe betrokkenheid bij je team van 7 collega's in Nederland en Portugal, je leidinggevende vaardigheden en het vermogen tot inspireren van jouw collega's, breng je stabiliteit en synergie in onze groeiende organisatie.
Door verdere procesoptimalisatie binnen de Supply Chain met betrekking tot de gerelateerde processen en systemen, kan de organisatie effectief en efficiënt de toekomst tegemoet. Daarnaast ben je proactief om de samenwerking met de ketenpartners te optimaliseren en te intensiveren, want door een hoge omloopsnelheid worden logistieke en Supply Chain stromen steeds complexer. Om de voortgang goed te monitoren, breng je KPI’s verder in kaart, analyseer en ontwikkel je eventuele noodzakelijke dashboards met behulp van de bestaande systemen. Als echte people manager, inspireer en motiveer jij jouw team om succesvol te zijn en weet je de vertaalslag te maken van processturing naar praktische oplossingen.


Taken:

 • naast het zorgdragen voor de Supply planning, MRP en Manufacturing Control, houd je je bezig met het realiseren, bewaken en bijsturen van inkoop- en productieartikelen, voorraadbeheer van grondstof-, tussen- en eindvoorraden in Portugal en Nederland;
 • zorgdragen voor het inkopen van kritieke materialen, inkoopartikelen en facilitaire zaken;
 • je bent in staat stevige contracten (SLA's) op te stellen en te onderhouden in combinatie met relatiebeheer;
 • verantwoordelijk voor de integrale logistiek alsmede het managen van verstoringen in de Supply Chain en escalatiemanagement.

Profiel:

 • BSc/MSc diploma, in een Bedrijfskundige en/of Supply Chain Management studierichting;
 • minimaal 5 jaar (leidinggevende) ervaring in een (complexe) productie/Supply Chain omgeving;
 • sterk analytisch en conceptueel vermogen, maar in staat de vertaalslag te maken naar de werkvloer;
 • leiderschap en ruime ervaring met processen in de maakindustrie;
 • plannen en organiseren zitten je in het bloed, hands on en pragmatisch ingesteld;
 • ervaring met Lean, TPM of andere verbeterprogramma’s is een pré;
 • gedreven, ondernemende persoonlijkheid die doel- en resultaatgericht te werk gaat;
 • goede rapportagevaardigheden, bekend met invoeren en werken met KPI’s en affiniteit met ICT-systemen;
 • kennis van ERP systemen (zoals Navision, Microsoft Dynamics AX/ D365, SAP);
 • kennis van planningssystemen (zoals bijvoorbeeld SLIM4, APO);
 • woonachtig in de regio.

Interesse?
Solliciteer dan via de onderstaande button, graag voorzien van een uitgebreide motivatie en een CV.
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR.